top of page

Hoidot

Teen hoitoja Lempäälässä Hyvinvointistudio Kehotuksessa  ja Tampereella Olotila Moyossa. 
Varaa aika alta, jos et löydä sopivaa aikaa laita minulle viestiä leena@yogart.fi

Akupunktio 55€

 

Akupunktuuri on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa neuloja laitetaan kehon tiettyihin pisteisiin. Hoidolla pyritään palauttamaan kehon tasapaino, jotta ihminen tervehtyy. Oireiden hoidossa mietin aina kokonaisuutta, ja jokainen hoito suunnitellaan henkilökohtaisesti haastattelun perusteella. Hoidot auttavat sekä fyysisiin ja psyykkisiin vaivoihin, jotka useimmiten kulkevat käsi kädessä.

 

Olen hoitanut monenlaisia vaivoja, kuten päänsärkyjä, niska-hartia-, selkä- ja nivelkipuja, aineenvaihduntaan ja suolistoon liittyviä ongelmia, unettomuutta ja ahdistuneisuutta. Jos mietityttää sopiiko hoito sinulle, voit vielä kysyä lisää sähköpostitse. 

Kosmeettinen Gua sha ja kauneusakupunktio 75€ (kysy tarjous sarjahoidosta)

Gua sha on neulaton vaihtoehto kasvojen käsittelylle. Sen tärkein vaikutus on soluväliaineen notkistaminen, jolloin solujen aineenvaihdunta paranee, lymfa- ja verenkierto vilkastuvat, turvotus vähenee ja hermosto rentoutuu.

Kauneusakupunktion tarkoituksena on hyödyntää kehon omia voimia niin, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyvät sekä verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Parhaan hoitotuloksen saan  yhdistelmähoidolla. Hoidossa laitan muutaman neulan myös kehoon tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, jotka valitsen aina henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Hoidot auttavat iän tuomiin muutoksiin, kuten kimmoisuuteen, uurteisiin, leukalinjan kohentamiseen ja lihasten rakenteen elvyttämiseen. Kauneuden lisäksi esimerkiksi unen laatu saattaa parantua, aineenvaihdunta lisääntyä ja tunnepuoli tasaantua. Sisäinen ja ulkoinen kauneus kulkevat useimmiten käsis kädessä, siksi vastaanotollani hoidan monesti uurteiden lisäksi paljon syvempiä asioita.

Ihon puhdistus- ja hoitotuotteina käytän ainoastaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa. 

fullsizeoutput_bf.jpeg

Hyvinvointistudio Kehotus

Tampereentie 22

37500 Lempäälä

Olotila Moyo

Tuomiokirkonkatu 1

33100 Tampere

bottom of page