top of page

Akupunktio & gua sha

Teen hoitoja Lempäälässä Hyvinvointistudio Kehotuksessa  ja Tampereella Shen Gardenissa. 
Varaa aika alta, jos et löydä sopivaa aikaa laita minulle viestiä leena@yogart.fi

Akupunktio 55€ (1h)

 

Akupunktuuri on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa neuloja laitetaan kehon tiettyihin pisteisiin. Hoidolla pyritään palauttamaan kehon tasapaino, jotta ihminen tervehtyy. Oireiden hoidossa mietin aina kokonaisuutta, ja jokainen hoito suunnitellaan henkilökohtaisesti haastattelun perusteella. Hoidot auttavat sekä fyysisiin ja psyykkisiin vaivoihin, jotka useimmiten kulkevat käsi kädessä.

 

Olen hoitanut monenlaisia vaivoja, kuten päänsärkyjä, niska-hartia-, selkä- ja nivelkipuja, aineenvaihduntaan ja suolistoon liittyviä ongelmia, masennusta, unettomuutta ja ahdistuneisuutta. Jos mietityttää sopiiko hoito sinulle, voit vielä kysyä lisää sähköpostitse. 

Yhdistelmähoito: akupunktio & gua sha 85€ (75min), 3 x sarjahoito 240€

Yin Your Skin Pro Gua sha hoito on neulaton vaihtoehto kasvojen käsittelylle. Sen tärkein vaikutus on soluväliaineen notkistaminen, jolloin solujen aineenvaihdunta paranee, lymfa- ja verenkierto vilkastuvat, turvotus vähenee ja hermosto rentoutuu.

Parhaan hoitotuloksen saan  yhdistelmähoidolla. Hoidossa laitan muutaman neulan myös kehoon tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, jotka valitsen aina henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Hoidot auttavat iän tuomiin muutoksiin, kuten kimmoisuuteen, uurteisiin, leukalinjan kohentamiseen ja lihasten rakenteen elvyttämiseen. Kauneuden lisäksi esimerkiksi unen laatu saattaa parantua, aineenvaihdunta lisääntyä ja tunnepuoli tasaantua. Sisäinen ja ulkoinen kauneus kulkevat useimmiten käsi kädessä, siksi vastaanotollani hoidan monesti uurteiden lisäksi paljon syvempiä asioita.

Ihon puhdistus- ja hoitotuotteina käytän ainoastaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa. 

6I6A8851.jpg

Hyvinvointistudio Kehotus

Tampereentie 22

37500 Lempäälä

Shen Garden

Finlaysoninkuja 9, krs 4B

33210 Tampere

bottom of page