top of page
Kauneusakupunktio: Services
Yin_your_skin_netti srgb 7.jpg
KOSMEETTINEN GUA SHA

Gua sha on neulaton vaihtoehto kasvojen käsittelylle. Sen tärkein vaikutus on soluväliaineen notkistaminen, jolloin solujen aineenvaihdunta paranee, lynfa- ja verenkierto vilkastuvat, turvotus vähenee ja  hermosto rentoutuu. Paras hoitotulos saavutetaan gua shan ja kauneusakupunktion yhdistelmähoidolla. 

 

KAUNEUSAKUPUNKTIO

fullsizeoutput_c6.jpeg

Kauneusakupunktio on täysin luonnollinen vaihtoehto täyteaineille ja kemiallisille käsittelyille. Tarkoituksena on hyödyntää kehon omia voimia niin, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyvät sekä verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

 

Sekä gua sha että kauneusakupunktio -hoidoissa laitan muutaman akupunktioneulan kehoon tukemaan kokonaisvaltaista terveyttä, jotka valitsen henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

HYÖDYT

Hoidot auttavat iän tuomiin muutoksiin, kuten uurteisiin, kimmoisuuteen, leukalinjan kohentamiseen ja lihasten rakenteen elvyttämiseen. Hyviä tuloksia on saatu myös  erilaisten arpien, kuten aknearpien, hoidossa. Kauneuden lisäksi esimerkiksi unen laatu saattaa parantua, aineenvaihdunta lisääntyä ja tunnepuoli tasaantua. Sisäinen ja ulkoinen kauneus kulkevatkin useimmiten käsi kädessä, siksi vastaanotollani hoidan monesti uurteiden lisäksi paljon syvempiä asioita.

 

Ihon puhdistus- ja hoitotuotteina käytän ainoastaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa. 

 

Hoidot teen Hyvinvointistudio Kehotuksen tiloissa Lempäälässä, Tampereentie 22, varaa aikasi tästä: 

 

tai leena@yogart.fi

Sovitusti teen hoitoja myös Tampereen keskustassa, varaa aikasi s-postitse.

HINNASTO

Kertahoito

75€

Viiden kerran sarjahoito

360€

Kymmenen kerran sarjahoito

690€

Kauneusakupunktio: List

Koulutukseni

Olen täydentänyt kiinalaisen lääketieteen opintojani Suomen akupunktiokoulutuskeskus Oy:n järjestämällä kauneusakupunktiokoulutuksella  sekä kosmeettisen gua shan  Yin your skin pro -koulutuksella, jotka ovat kiinalaisen lääketieteen ammattilaisille tarjottuja lisäkoulutuksia.

Kauneusakupunktio: Text
bottom of page