KAUNEUSAKUPUNKTIO

Sisäinen ja ulkoinen kauneus kulkevat käsi kädessä

LUONNOLLINEN VAIHTOEHTO

Kauneusakupunktio on täysin luonnollinen vaihtoehto täyteaineille ja kemiallisille käsittelyille. Tarkoituksena on hyödyntää kehon omia voimia niin, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyvät sekä verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat. Käsittelyssä yhdistän muita kehon pisteitä tukemaan kokonaisvaltaista terveyttä, jotka valitsen henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

HYÖDYT

Hoito auttaa iän tuomiin muutoksiin, kuten uurteisiin, kimmoisuuteen, leukalinjan kohentamiseen ja lihasten rakenteen elvyttämiseen. Hyviä tuloksia on saatu myös maksaläiskien ja erilaisten arpien, kuten aknearpien, hoidossa. Kauneuden lisäksi esimerkiksi unen laatu saattaa parantua, aineenvaihdunta lisääntyä ja tunnepuoli tasaantua. Sisäinen ja ulkoinen kauneus kulkevatkin useimmiten käsi kädessä, siksi vastaanotollani hoidan monesti uurteiden lisäksi paljon syvempiä asioita.

Kauneusakupunktiossa paras teho saavutetaan 10 kerran sarjahoitona noin kerran viikossa, jonka jälkeen voidaan tehdä ylläpitäviä hoitoja 4- 6 viikon välein. Hoito kestää tunnin, ja tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta. Ihon puhdistus- ja hoitotuotteina käytän ainoastaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Kasvoissa käytän pieniä tarkoitukseen valmistettuja erityisneuloja.

 

Halutessasi kauneushoitoihin voidaan yhdistää henkilökohtaisesti räätälöity joogaohjelma tukemaan terveyttä ja kauneutta. Hyvin kannatellusta kehosta on huomattavasti helpompi ponnistaa eteenpäin.

Hoidot teen Tampereen keskustassa Lentävän maton tiloissa, Pellavatehtaankatu 8E, ja Lempäälässä Hyvinvointistudio Kehotuksessa, Tampereentie 22.

Ajanvaraus: leena@yogart.fi

 

HINNASTO

Kertahoito

75€

Viiden kerran sarjahoito

360€

Kymmenen kerran sarjahoito

690€

 

Koulutukseni

Olen täydentänyt kiinalaisen lääketieteen opintojani Suomen akupunktiokoulutuskeskus Oy:n järjestämällä kauneusakupunktiokoulutuksella, joka on kiinalaisen lääketieteen ammattilaisille tarjottu lisäkoulutus.

 
  • YouTube

©2019 by YogArt.